Navigation Menu+

Welkomstbonus

Welkomstbonus, een begrip wat zeker op het gebied van online bingo bonussen thuis hoort want dit zijn de eerste bonussen waar je bij de online bingo aanbieders gebruik van kan maken. Dit is over het algemeen een bonus voor het aanmelden, zodat je het kienspel gratis kan uitproberen voordat je het bingo spelen voor echt geld gaat beginnen. En de eerste storting(en) worden over het algemeen ook beloont. Hoe hoog dit is dat is over het algemeen afhankelijk van de bingo website waar je het online bingo spelen wilt gaan spelen. Een aanrader van ons is Flabingo, een leuke bingo website met gezellige bingo spelers!

Stortingsbonus

Bij Flabingo krijg je op je eerste storting een bonus van tot 100 euro. De bonus bestaat uit een verdubbeling van je storting via één van de stortingsopties. Je hebt bij deze website overigens ook een mogelijkheid om met kleinere bedragen op te waarderen. Maar wanneer je het online bingo spel van Flabingo voor echt geld wilt spelen raden we je aan om van de welkomstbonus op je eerste storting gebruik te maken. Wanneer je begint met het spelen voor echt geld dan kan je het beste een storting doen met een stortingsoptie waarbij je minimaal 10 euro kan storten. Zo krijg je gelijk een verdubbeling van je online saldo van je account omdat over je eerste storting een extra bonus staat. Je moet overigens wel minimaal 10 euro storten, dat is het betaling minimum wat deze aanbieder hanteert voor stortingen via de meeste stortingsopties.

Storting welkomstbonus tot maar liefst 100 euro!

Gratis welkomstbonus

Wil je gebruik maken van de gratis welkomstbonus die Flabingo je aanbied? Meld je dan nu aan! Wanneer je de registratie voltooid hebt krijg je gelijk je gratis bingo tegoed ter waarde van 3 euro bij je speeltegoed opgeteld. Zo krijg je zonder veel moeite je eerste en gratis welkomstbonus van deze aanbieder. Je kan hiermee dus spelen om ze te kijken of dit de website is waar jij voor echt geld het online bingospel wilt spelen. Wanneer je dit wilt kan je dus mooi gebruik maken van de bovenstaande storting welkomstbonus!

Klik hier voor 3 euro gratis bij aanmelding

Je krijgt dus alle tijd bij de online bingo websites om het bingospel uit te proberen en kijken hoe het je bevalt. Hoe je het gratis bingo geld gebruikt ligt natuurlijk deels aan jezelf, want als je in een bingo kamer met hoge kaart prijzen gaat spelen dan ben je sneller door je geld heen als je de bingo niet weet te winnen. Daarom raden wij ook aan om eerst rustig te beginnen met je welkomstbonus zodat je de tijd hebt om het kienen bij deze aanbieder rustig uit te proberen en te testen. Zo kan je de keuze voor het echt geld bingo spelen dus rustig maken en hoef je niet druk te maken over het geld wat je stort, want je weet wat je doet en dat je keuze weloverwogen is. Een teleurstelling als je het bingo spelen voor echt geld begint met een mooie bonus op je eerste storting hoeft er dan dus niet te komen.

Verder spelen

Dus neem je tijd, probeer het bingospel eerst goed uit en neem dan het besluit of je verder wilt spelen. Dit hoeft niet gelijk voor groot geld, dat denken sommige mensen wel eens, maar bij Flabingo bestaat er een perfecte oplossing als je niet zoveel geld in de online bingo wilt storten. Je kan namelijk ook met kleinere bedragen je bingotegoed opwaarderen. Wat wel jammer is dat de eerste welkomstbonus op je storting niet van toepassing is bij het opwaarderen met kleinere bedragen. Er is namelijk een minimum eis aan de online bingo bonus en die is 10 euro, dit is niet met alle stortingsopties haalbaar. Maar wees niet bang, er worden regelmatig bonus dagen georganiseerd, dus na de welkomstbonus op Flabingo wachten er nog veel meer acties en bonussen op je!

Je hoeft overigens niet bang zijn dat je wellicht deze acties en bonussen bij deze aanbieder zult missen, want je word elke dag wanneer er iets georganiseerd word op de hoogte gesteld via de mail. Zo kan je dus altijd gebruik maken van de leuke aanbiedingen of kan je meespelen wanneer er gegarandeerd een jackpot gaat vallen. Zo hoef je dus geen zorgen te maken dat je iets zult missen, want wanneer je elke ochtend je mail checkt dan hoef je niets meer te missen. Trouwens, de meeste bonus dagen die georganiseerd worden vallen op woensdag. Dat je dit alvast weet, want dan kan je hier gebruik van maken en krijg je meer waar voor je geld als je naast de welkomstbonus van mokum ook nog eens andere bonussen mee weet te pakken.