Navigation Menu+

ShinyBingo

Bij veel online bingo-sites is de beschikbare prijzenpot per speelronde beperkt tot hooguit enkele tientjes die je kunt winnen met je volle bingokaart. ShinyBingo gooit het wat dat betreft over een andere boeg en stelt per te spelen bingospel een jackpot van enkele honderden tot zelfs enkele duizenden euro’s in het vooruitzicht. Om de inhoud van de pot in je bezit te kunnen krijgen, is het echter niet alleen zaak dat je een volle bingokaart scoort, maar dat deze bingo daarnaast ook binnen een vooraf ingesteld aantal getrokken nummers valt.

Meld je aan bij ShinyBingo

Lekker veel bonusgeld

De goedgevulde jackpots zijn overigens niet de enige reden waarom ShinyBingo haar naam eer aandoet. De site is namelijk ook erg gul met het uitdelen van bonusgeld. Dat gebeurt al op het moment dat je je er als speler officieel registreert. Nog voordat je een storting naar je spelersrekening hebt gedaan, word je al getrakteerd op 5 euro gratis speelgeld. Hierdoor kun je de verschillende spellen die de site aanbiedt eerst gratis uitproberen. En het gratis-geld-feest gaat onverminderd door op het moment dat je daadwerkelijk geld aan je spelersrekening toevoegt. Tot een maximumbedrag van 150 euro wordt namelijk een bonus van maar liefst 300 procent aan je eerste storting toegevoegd!

Trouwe spelers worden beloond

Daar waar andere bingosites veelal stoppen met hun gulheid op het moment dat ze je eenmaal binnen hebben als actieve speler, beloont ShinyBingo juist haar trouwe bingofans door doorlopend bonusgeld uit te delen. Dergelijke bonussen kun je verdienen in het loyaliteitsprogramma, waarbij eigenlijk heel eenvoudig geldt: hoe meer je speelt, des te hoger je bonus. Tenslotte kun je als speler ook meedoen aan gratis bingorondes die op de site te vinden zijn. En ook op dat vlak scoort men beter dan menig bingoconcurrent. In de gratis rondes kun je namelijk ook gewoon cash prijzen winnen!

Chat en speel in verschillende bingozalen

bingo spelen bij shinybingoVoor wat betreft het bingospel zelf biedt de site je op hoofdlijnen twee verschillende varianten. Er zijn rondes waarbij uit een bak met 75 of 90 bingoballen de nummers getrokken worden. Daarnaast zijn er verschillende virtuele online bingozalen beschikbaar, waarbij voornamelijk onderscheid wordt gemaakt in de minimumprijs per verkochte bingokaart. Elke bingozaal is voorzien van een chatscherm, zodat je tijdens het spelen gezellig een praatje aan kunt knopen met de overige aanwezige spelers.

Speel nu gratis met €5 mee!

Gemak dient de bingospeler

bingokaarten verkoop bij shinybingo met automatisch kaartenverkoopOm te voorkomen dat je niet tijdig voor aanvang van een nieuwe speelronde over verse bingokaarten beschikt, is het mogelijk om je aankopen al ruim van tevoren te activeren. En ook gedurende het bingospel zelf wordt het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Alle getrokken bingonummers worden namelijk vanzelf van je gekochte kaarten weggestreept. En op het moment dat je daadwerkelijk een gelukkige bingowinnaar bent, meldt het systeem dit automatisch.

ShinyBingo: Speciaal voor bingospelers

Ondanks het feit dat de site volledig in het Engels is, richt ShinyBingo zich met het spelaanbod wel degelijk ook op bingospelers. Zo kun je via het support-deel van de site gewoon je vragen stellen. Daarnaast is het mogelijk om via populaire online betaalsystemen geld over te boeken naar je spelersrekening.