Navigation Menu+

Multiplayer bingo

Multiplayer bingo is erg populair, vooral onder vrouwen. Daardoor is het er ook altijd heel erg gezellig. Je kunt bij bijvoorbeeld BeterBingo altijd gezellig met andere vrouwen het multiplayer bingo spel spelen. Zo hoef je dus geen moment van verveling meer te kennen als je online bingo wilt spelen. Want je speelt het spel niet in je eentje, nee, je speelt het met elkaar! Ook in de online versies van het wel bekende kienspel. Je hebt namelijk een chatvenster waarin je gezellig met andere bingo spelers kan chatten. Zo worden er ook heuse relaties in het multiplayer bingospel opgebouwd. Hiermee is het bingo spelen op het internet ook een heel sociaal spel wat bijna geen enkel ander spel kan bereiken gebeurt bij bingo spelen dus wel. Je kunt trouwens gratis het bingo multiplayer beginnen, want er ligt een gratis bingo bonus op je te wachten wanneer je je aanmeld bij deze aanbieder!

Gratis multiplayer bingo bonus

De gratis multiplayer bingo bonus kan je krijgen door je nu aan te melden bij BeterBingo. Hier krijg je bij aanmelding gelijk al een bonus van 5 euro. Je hoeft voor deze bonus geen storting te doen, dus je kan het bingo spelen in de multiplayer versie al gelijk beginnen. Het enige wat je moet doen is je aanmelden en de registratie bij BeterBingo voltooien. Hiermee krijg je dus een eigen account waarmee je een van de leukste online games kan bespelen. Want de meeste spelers van de website zijn uitermate tevreden over de mede spelers, de gezelligheid en de hulp die je geboden wordt mocht je er niet uitkomen.

Gratis 5 euro bingo bonus bij aanmelding, klik hier voor de bonus

Wekelijkse gratis bonus code

Wanneer je een account hebt aangemaakt zul je merken dat je wekelijkse enkele nieuwsbrieven ontvangt. Een maal per week zul je bijvoorbeeld een gratis bonus code ontvangen. Deze bonus code kan je verzilveren zonder dat je hier een storting voor hoeft te verrichten. Wanneer je af en toe een gezellig potje bingo wilt spelen dan is het dus ook een optie om zonder te storten hetzelfde plezier te beleven als dat je het bingospel voor geld zou spelen.

Altijd support

Je kunt bij BeterBingo altijd contact zoeken met de helpdesk, hier zitten mensen die alles over het platform en de eventuele problemen waar je tegenaan kunt lopen weten. Bij de multiplayer bingo is dit mogelijk en vooral als je dit voor het eerst gaat spelen. Alle begin is immers moeilijk! De spelers bij deze website zijn ook altijd heel aardig en mocht je een vraag in de chat stellen dan wordt je over het algemeen al snel geholpen. Door een CM (wat betekent Chat Moderator) of een mede bingo speler. De CM’s zorgen ervoor dat de multiplayer bingo goed verloopt en staan altijd open als je een vraagje hebt. Daarnaast kletsen zij uiteraard ook gezellig mee, want hun vinden het kletsen met andere mensen ook altijd erg leuk en uiteraard gezellig!

Storting bonus

Er ligt ook een mooie storting bonus op je te wachten. Zo wordt het online bingo voor geld je vergemakkelijkt mocht het de eerste keer voor je zijn. Helemaal perfect, want op je eerste storting krijg je een bonus van 300%, waarbij je gestorte bedrag dus gewoon verdubbeld word! Je krijgt deze bonus bij een minimum storting van 10 euro en de bonus kent een maximum grootte van 150 euro. Deze 150 euro is een maximum grens, omdat BeterBingo natuurlijk ook niet met geld kan blijven strooien. Maar een storting van 20 euro betekent dus wel dat je het online bingo spelen direct kan beginnen met 80 euro en dat is zeker al een heel erg mooi bedrag als je bedenkt dat je voor 80 euro speeltegoed maar 20 euro hebt betaald!

Werking van de storting bonus

Wanneer je een storting doet zal allereerst het gestorte bedrag op je saldometer verschijnen. Mocht je daarnaast gebruik maken van een bonus code, of je verricht je eerste storting, dan komt er tevens tegoed op je bonusmeter. Het tegoed wat op je bonusmeter zal verschijnen is afhankelijk van het bedrag wat je gestort hebt en tevens het percentage wat aan de bonus code gekoppeld is. Je eerste storting kent bijvoorbeeld een bonuspercentage van 300%. Dit betekent dat je bij een storting van 20 euro je saldometer opwaardeert met 20 euro en dat op je bonusmeter een bedrag van 60 euro wordt bijgeschreven.

Bezoek website

Meer bonussen

Niet alleen je eerste storting word bij multiplayer bingo verdubbeld, maar BeterBingo biedt je ook de mogelijkheid om vaker als eens met een bonus code een storting te doen. Je ontvangt namelijk enkele bonus codes per maand waarmee je met een storting naast je saldometer ook je bonusmeter kan opwaarderen. Doorgaands is dit een bonus van 50 tot 100 procent. Zo kan je dus naast de gratis bingo bonus de multiplayer bingo met meerdere en leukere storting bonussen beginnen!

Je kunt online bingo spelen bij gratisbingobonus.net. Deze website is mede mogelijk gemaakt door Mokumbingo.com. Dit is een grote online bingo aanbieder waar veel mensen online bingo spelen. De keuze dat veel mensen voor Mokumbingo kiezen is niet gek. Het is namelijk een van de grootste aanbieders, ze maken veel gebruik van bonussen en de winstkansen hier zijn erg hoog. Dus ja, waarom zou je dan niet kiezen voor het online bingo spelen bij deze aanbieder? Heb jij al ervaring met de online bingo spellen? Kom er dan nu achter!

Meld je aan bij Mokum bingo

Vroeger bingo spelen

Vroeger was het anders, toen was er nog geen computer en geen internet. Bingo werd toen nog op de tafels gespeeld. Er werd een ruimte gehuurd, er werden grote groepen mensen uitgenodigd en hier werd dan online bingo gespeeld. In het begin waren het vooral de oudere mensen die bingo gingen spelen, maar ook andere spelers kwamen er al snel bij. Ook de jonge troepen kregen al snel door dat het leuk was om bingo te spelen. Er werden grotere groepen gevraagd wanneer een bingo avond kwam, niet alleen opa en oma kwamen spelen, ook de kinderen en soms de kleinkinderen kwamen mee spelen. Het werd een familie uitje.

Klik hier voor 3 euro gratis bingotegoed

Toekomst, online bingo spelen.

Tegenwoordig is het anders, de bingo avonden van vroeger zijn veelal verleden tijd. Zo nu en dan hoor je ergens nog eens dat er bingo avonden zijn, maar de meeste mensen kiezen voor online bingo spelen. Ze hoeven de deur niet meer uit, lekker binnen zitten, wat te drinken en lekker pauze houden wanneer je even geen zin meer hebt. De tijden zijn zeker veranderd, maar dat is ook positief, er zijn namelijk een groot aantal spelers welke dagelijks gebruik maken van de online bingo spelen. Het is een leuke tijdsbesteding. Zeker wanneer de kinderen op school zitten en je man is werken dan heb je de tijd voor jezelf. Je kunt dan zelf spellen gaan spelen op internet en natuurlijk kan bingo dan niet ontbreken. Meld je aan en profiteer van de mogelijkheden welke je krijgt bij de aanmelding, denk eens aan de bonus. Je kunt dan gratis spellen proberen en dan kom je er achter wat voor jou de leukste bingo spelen zijn. Hoelang duurt het voordat je er achter bent gekomen welke spellen jou de hoogste winstkans bezorgen? Neem even de tijd en je weet het zo! Je kunt in een paar uur de meeste spellen geprobeerd hebben en dan weet je waar jouw winstkansen liggen, win een hoop geld en dan kun je weer verder spelen. Als je met het wingeld blijft spelen kost online bingo spelen niets.

Online spelen

Online bingo spelen is niet iets wat alleen de laatste maanden mogelijk is, het is namelijk al enige tijd mogelijk. Dit is dan ook de reden dat er al veel spelers actief zijn op deze website, maar er zijn altijd mensen die nog niet weten datje hier online bingo kunt spelen. Daarom is het verstandig om je nu aan te melden, dan kun je zelf alle voordelen ervaren van online bingo spelen. Kom er eens achter wat je allemaal kunt spelen, wat je allemaal kunt winnen en het kost haast niets. Wanneer je namelijk gebruik maakt van de bonussen kun je de eerste paar keren vrijwel gratis spelen. Bij de aanmelding krijg je namelijk een bonus op je account gestort als een soort van tegoed. Met dit geld kun je dan kennis maken met de online bingo spelen. Je kunt zelf weten aan welke bingo spelen je dit gaat besteden. Het gaat er gewoon om dat de aanbieder graag wil dat je kennis maakt met de online bingo spelen en natuurlijk dat je vaker terug gaat komen. Maar deze keuze heb je zo gemaakt, als je namelijk weet wat je hier allemaal kunt winnen, zul je hier vast en zeker terug blijven komen! Het aanbod aan online bingo spelen is groot, dit zorgt er voor dat je iedere keer een ander spel kunt spelen wanneer je dat leuk vindt. In het begin is het toch even aftasten wat je leuk vindt, er zullen altijd een paar spellen bij zitten welke er uit springen en deze zul je dan vast en zeker ook vaker spelen.