Navigation Menu+

Bingospel op internet

Je kunt een bingospel spelen op internet. Dit behoort nog niet zo lang tot de mogelijkheden, vroeger ging de bingo namelijk nog over de tafel. Tot op heden zijn er steeds meer mensen die gebruik maken van bingo spel op het internet. Dit zorgt er voor dat er ook steeds meer tegenstanders zijn wanneer je het spel van ShinyBingo op internet gaat proberen. Een aanbieder waar je het bingospel eerst gratis kunt gaan proberen is ShinyBingo. Hier kun je gratis bingo oefenen, als je het dan leuk vindt kun je hier een account aanmaken en kun je voor echt geld gaan spelen. Maar je kunt het ook even laten bij het gratis oefenen natuurlijk en kijken hoe groot de winstkansen zijn bij de internet spellen. Bij ShinyBingo is de winstkans groot en kun je mooie prijzen winnen, dus als het kienspel je ligt en je hebt de mogelijkheid om hier vaker en actiever mee te gaan spelen, dan is het zeker de moeite waard om deze kans te grijpen. Neem de tijd en de aandacht die je nodig hebt om een bingospel goed te kunnen beginnen en je hebt zo een hoop leuke prijzen en geldprijzen gewonnen. Jong en oud kunnen aan de slag bij deze aanbieder, dus winnen kun je doen bij het bingo game van deze aanbieder.

Begin het bingospel gratis met 5 euro speeltegoed

Promoties

Je kunt bij bingospel op internet ook gebruik maken van promoties. Om te beginnen krijg je vaak een welkomstbonus. Ook kun je geld storten op je account en krijg je hier een leuke bonus voor terug. Dit betekent dat je extra geld op je account krijgt. Het kan zelfs zover gaan dan het geld dat jij op je account gaat storten wordt verdubbeld. Als je bijvoorbeeld vijftig euro gaat storten kan het zijn dat de aanbieder van het bingospel geen vijftig maar honderd euro op je account stort. Dat wil dus ook zeggen dat je extra veel geld hebt om in te zetten tijdens de game. Je kunt ook voorzichtig in zetten en langzaam met het geld aan de slag gaan. Als je dan merkt dat de winstkansen groot zijn kun je met grotere bedragen gaan spelen. Er zijn ook regelmatig acties en bonussen waar je als speler van deze website gebruik van kunt maken. Er worden ook regelmatig jackpots georganiseerd. Dat is zeker de moeite waard om hier eens aan deel te nemen zodat je ook weet hoe dit er aan toe gaat. Zoals je kunt zien zijn er promoties genoeg bij deze aanbieder, dus waarom zou jij je niet aanmelden?

Bezoek de website van ShinyBingo

Bonussen

Bonussen die je ontvangt verschijnen op de bonusmeter. Wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van de welkomstbonus, een 300% bonus, dan wordt het gestorte bedrag bijgeschreven op de saldometer en de 300% welkomstbonus zal dan op je bonusmeter verschijnen. Tegoeden op de bonusmeter kunnen worden vrijgespeeld. Je moet een gratis bingo bonus 10 maal inzetten om deze te verzilveren naar je saldometer. Een stortingsbonus, waaronder dus de welkomstbonus van 300%, moet je 6 maal inzetten. Wanneer je aan deze eis van de bonus hebt voldaan dan zal het tegoed van de betreffende bonus worden verhuist naar je saldometer. Tegoeden op je saldometer kunnen worden uitbetaald.

Een voorbeeld; je stort 20 euro, deze 20 euro wordt de eerste storting met 300 procent verdubbeld. Je gestorte bedrag verschijnt op de saldometer, 20 euro in totaal. De bonusmeter wordt met een bedrag van 60 euro opgewaardeerd, dit is namelijk de 300% welkomstbonus die je krijgt bij de eerste storting.

Variaties in het spel

Er wordt door ShinyBingo veel variatie aangeboden aan de spelers. Er worden een groot aantal bingo spelen aangeboden op de website. Vervelen zul jij je dus nooit! Je hebt een account waar je geld op hebt staan, met deze account kun je alle kien games uit proberen en grote prijzen winnen. Je kunt ook deel nemen aan de chat spelletjes, of je kunt kiezen voor 90 ball’s of voor de verschillende 75 ball’s variant spelen. Kijk eens rustig rond en maak dan de keuze waar jouw grote bingo avontuur gaat starten. Misschien heb je helemaal geen interesse in de 70 ball’s en vind je de 90 ball’s veel leuker, je bent vrij om te kiezen op welk bingospel je vandaag wilt spelen. De variatie is groot, het aanbod ook, dus keuze genoeg om zelf te beslissen waar jij vandaag geld wilt gaan winnen en wilt gaan investeren natuurlijk! Er zijn games voor jong en oud en dat houdt in dat niemand zich hier ooit zal vervelen, er komen namelijk ook regelmatig nieuwe spellen bij en als je hier een account hebt bij jij één van de eerste die hier gebruik van kan maken!

Geld storten

Als je een account hebt bij ShinyBingo kun je een bingospel pas spelen voor echt geld als je geld op je account hebt gestort. Gelukkig kun je bij deze aanbieder veilig geld storten. Voor beginnende spelers kan het ook interessant zijn om het bingotegoed met kleinere bedragen op te waarderen. Hiermee kan je met kleine bedragen je saldometer aanvullen en hoef je niet gelijk 10 euro te storten. Het minimale bedrag dat je hier kunt storten is tien euro. Ook is er een maximum, namelijk 1000 euro. Je kunt per dag tien stortingen doen, dat houdt in dat je dus maximaal 10000 euro per dag kunt storten. Dit zijn grote bedragen, waarschijnlijk ga je beginnen met veel kleinere bedragen, stort bijvoorbeeld 50 of 100 euro en kom er achter hoeveel geld jij met het bingospel gaat winnen. Als je het leuk vindt kun je altijd meer geld op je account gaan zetten, maar zorg er voor dat je niet al je spaargeld in deze bingospellen stopt!