Navigation Menu+

Bingocams

Online meespelen in een bingoronde is inmiddels op heel veel verschillende plekken op het internet mogelijk. Gezellig samen met andere spelers zien hoe de nummers worden getrokken, je bingokaarten steeds voller worden en elkaar vervolgens in een chat feliciteren wanneer één van de medespelers een prijs wint.

Aanmelden bij Bingocams

Het voordeel van webcams

“Leuk”, moeten de initiatiefnemers van Bingocams gedacht hebben, maar het is natuurlijk nog veel leuker om de vreugde van de winst van je medespeler meteen in beeld te krijgen op het moment dat de winnende bingo bij hen valt. Door gebruik te maken van de webcam die menigeen tegenwoordig aan zijn of haar computer heeft gekoppeld wordt zoiets werkelijkheid.

Niet verplicht in beeld

anoniem winnenLet wel, om mee te kunnen spelen bij Bingocams is het niet verplicht dat je over een webcam moet beschikken, noch is er enige noodzaak om met je portret in beeld te komen zodra je een bingo gewonnen hebt. Zorg je echter wel voor een live webcam-verbinding met de site dan wordt het door jouw gewonnen prijzengeld automatisch met 15 procent verhoogd.

Maak hier je eigen account aan

Volop vrijgevigheid inzake bonussen

bonussen voor op je stortingDie verhoging is overigens niet de enige bonus die men bij Bingocams uitkeert. Voor wat dat betreft doet de organisatie haar uiterste best om al haar online bingospeler volop te verwennen. Reeds bij het aanmaken van een account word je namelijk beloond met 5 euro speeltegoed zonder dat je ook maar één euro uit eigen zak in hoeft te leggen. Heb je de smaak dankzij je gratis bonus goed te pakken en wil je wel zelf aanvullende bingokaarten kopen dan wordt een bonus van maar liefst 200 procent toe aan je eerste inleg toegevoegd. Met andere woorden: stort je een tientje dan krijg je dertig euro speelgeld. Een bedrag aan je account toevoegen kan overigens erg eenvoudig via één van de stortingsmogelijkheden.De site biedt betaalmogelijkheden via bijvoorbeeld Visa, Mastercard of Neteller.

Extra bonusgeld voor reguliere spelers

Ook na je eerste storting blijft Bingocams letterlijk strooien met bonusgeld. Wekelijks krijg je de mogelijkheid om 50 procent gratis speelgeld te ontvangen bovenop je storting en regelmatige spelers worden van tijd tot tijd zelfs verrast met exclusieve loyaliteitsbonussen die op kunnen lopen tot wel 20.000 euro! Los daarvan verstrekt de bingo-site geregeld bonusgeld en bonusspelrondes die gekoppeld zijn aan bepaalde feestdagen of bijzondere evenementen.

Volop keus uit verschillende bingospellen

de bingo varianten bij bingocamsDan het bingospel zelf. Want daar draait het uiteindelijk toch om bij Bingocams. Wat dat aangaand heeft de website een zeer ruime keuze aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor bingotrekkingen waarbij de winnende nummers uit de virtuele ballenbak oplopen tot 75 of 90. De bingokaarten zelf zijn in vrijwel elke spelronde prettig geprijsd. In de regel betaal je 5 of 10 cent per kaart, waardoor je er eigenlijk probleemloos voor kunt kiezen om met meerdere kaarten tegelijk te spelen. Enige uitzondering op deze goedkope spelrondes zijn de speciale jackpot bingo’s. Wie daar aan meedoet maakt echter kans op een winbedrag van vele duizenden euro’s, terwijl in reguliere bingorondes de hoofdprijs voor een volle kaart meestal beperkt blijft tot tien tot twintig euro.

Ook zonder saldo prijzen winnen

Als je saldo ondanks al die ruimhartig toegekende bonusgelden uiteindelijk het nulpunt bereikt kun je toch gewoon door blijven spelen bij Bingocams. Een aantal malen per dag vinden namelijk speciale gratis spelrondes plaats waarbij je vanzelfsprekend leuke prijsjes kunt winnen.

gratis bingo spelen bij bingocams

Geen barrières tijdens het bingospel

De website is weliswaar vrijwel volledig Engelstalig, maar ga je eenmaal echt bingo spelen dan word je door een vriendelijke vrouwenstem in begroet. Laat je na het inloggen dus vooral niet afspreken door de Engelse taal en geniet gewoon van het vele speelplezier wat Bingocams de ware kienfanaten te bieden heeft.

Bezoek de website