Navigation Menu+

Beabingo

Bent u op zoek naar een aanbieder van bingo? Dan kunt u het beste naar Beabingo gaan. Deze website is momenteel drie jaar online en is een echte bekende op de bingo markt. De vele voordelen die deze aanbieder je heeft aan te bieden zorgen er voor dat er veel spelers komen, dag en nacht is het bij deze website erg druk. Één van deze grote voordelen is dat Beabingo zich richt op de bingomarkt. In een bingo room zijn daarom ook alleen bingospelers aanwezig.

Beginnen

Geld overboeken kunt u bij Beabingo heel eenvoudig doen. Wanneer u een bingo account heeft aangemaakt kunt u direct geld overmaken, dit kan vanaf uw rekening. Na de aanmelding komt u direct in de ‘orangeroom’. Hier kunt u online bingo spelen, maar u kunt ook chatten met de andere bingospelers die zich momenteel bij deze grote website bevinden.

Er zijn meerdere stortingsmogelijkheden wanneer je het saldo van je account wil opwaarderen. 24 uur per dag draait alles bij Beabingo. Elke dag zijn er erg veel bingo spelers die zich hier komen vermaken met een spelletje bingo. Of u nu in de ochtend komt of laat in de avond, bingo spelers vindt u hier altijd.

Klik hier om aan te melden en ontvang 2 euro gratis speeltegoed op je account

Altijd hulp bij Beabingo

De chat die aanwezig is bij Beabingo wordt beheerd door een chatmaster, ook wel een CM genoemd. Deze chatmaster heet de spelers welkom die komen spelen en hij zorgt er voor dat de chat goed verloopt. Hij spreekt daarnaast ook met alle spelers en kan indien nodig vragen beantwoorden. Het is natuurlijk fijn dat wanneer u nieuw bent bij Beabingo dat uw vragen direct beantwoord kunnen worden. Ervaringen delen met andere bingospelers kan ook erg fijn zijn, zo weet u in ieder geval hoe het er aan toe gaat op deze website.

Voordelen

De voordelen van Beabingo hebben wij voor u op een rijtje gezet. U krijgt wanneer u zich aanmeldt bij Beabingo een bingo bonus van maar liefst 50% op de eerste storting. Dit kan oplopen tot een maximum van 100 euro. U kunt bij deze bingo aanbieder gebruik maken van online jackpots, deze kunnen hoog oplopen. Als u geld wilt storten kunt u dit doen via Moneybookers, ook kunt u kiezen voor de CreditCard of voor een bank overboeking. Een groot voordeel voor de bingospelers is dat de prijs van een bingo kaart maar 0,25 cent is. U kunt dus voor weinig geld een hoop bingo kaarten kopen. U kunt zelf weten hoeveel kaarten u wilt kopen, misschien wilt u rustig aan beginnen met één of twee kaarten, wie weet speelt u later wel met tien kaarten. Het is uw geld, dus u kunt zelf beslissen waar u het aan wilt besteden.

En nog meer

Bij Beabingo kunt u ook gebruik maken van de andere spellen die hier gespeeld kunnen worden. U kunt kiezen voor een roulette, of voor een potje Stud Poker. Één ding is zeker en dat is dat u zich bij deze online bingo aanbieder zeker niet hoeft te vervelen. Er zijn mogelijkheden genoeg wanneer u zich heeft aangemeld. U krijgt geld op uw account gestort, zodat u de spellen kunt starten en dan weet u meteen waar u aan toe bent. Vindt u het leuk om deze online spellen te spelen? Dan kunt u er voor kiezen om zelf geld te storten op uw account. Vindt u het niet zo leuk als u vooraf had gedacht? Dan kunt u nog wat langer kijken en de mogelijkheden bekijken. Er zijn namelijk nog meer spellen waar u online mee aan de slag kunt. Misschien bevallen deze u wel en kunt u alsnog geld op uw account storten. Winnen doet u natuurlijk online bij Beabingo. Waag de gok daarom vandaag nog en meldt u aan. Veel winnaars zijn u al voorgegaan. Laat u niet kennen en meldt u aan, registreer u vandaag nog en wie weet wint u mooie prijzen. Staan de sterren vandaag goed zodat u mooie prijzen gaat winnen bij Beabingo? U komt er maar op één manier achter, meldt u aan! De aanmelding neemt slechts enkele minuten in beslag en u kunt daarna direct gaan spelen!